jautienos šonkauliai;
citrinos;
sojos padažas, 4 šaukštai;
pomidorų pasta, 3 šaukštai;
Vorčesterio padažas, 3 šaukštai;
brendžio 4 šaukštai;
garstyčios, 2 šaukštai;
medus, 1 šaukštas;
česnakai, smulkinti, 3 skiltelės;
juodieji pipirai, grūsti;
Šonkauliukus apšlakstome aliejumi ir citrinų sultimis. Maždaug 180 laipsnių temperatūros orkaitėje kepame valandą.
Tada iš likusių dalykų sumaišome marinatą. Iškepusius šonkaulius užmarinuojame ir paliekame per naktį.
Šonkauliukams įsimarinavus įkaitiname orkaitę ir kepame apie 20 minučių.
Patiekiama su šviežiomis salotomis ir raudono sauso vyno taure.
Skanaus
Advertisements
Leave a Reply